nu is het gedaan.
het vlammetje klein en bitter is plots uitgegaan.
de wanhoopstijd is aangebroken,
ze heeft de 3 woorden uitgesproken.
de 3 belangrijkste woorden die iedereen kent,
natuurlijk waren ze voor jou bestemd.
ook ik had ze tegen je kunnen zeggen,
ook ik had mijn hartje open en bloot kunnen leggen.
maar het had niet veel uitgemaakt,
ze waren toch nooit tot bij je hart geraakt.
het was van haar lippen dat ze moesten komen,
en nu lig ik hier alleen met mijn dromen.
met om me heen een complete duisternis,
de duisternis waarmee alles begonnen is.