Herken je het?
Het verlangen naar die knuffel die kus of dat gesprek?
Die schouder om op te leunen het moment dat je tegen je zelf zegt, het is beter als ik nu vertrek.
Herken je het heerlijke maar toch ongemakkelijke gevoel als je met elkaar praat en elkaar eventjes diep in de ogen kijkt?
Zittend op een wolk ervan uit gaande dat jullie beide hetzelfde voelen en dat de opgebouwde barrière tussen jullie langzaam verdwijnt?
Langzaam dicht bij elkaar zonder benul tijd?
Nee dit mag je niet voelen!
Vrienden zijn vrienden, dat is een feit.
Kloten feiten, wat mag wel wat mag ik niet?
Gedachten en gevoelens spreken elkaar tegen, goed en kwaad, verstand en impulsief en verstand en gevoel willen met elkaar daten, laat mij je alsjeblieft die knuffel geven.
Niet kunnen slapen denken denken denken ik weet niet wat ik moet.
Vermoeid, gapen gapen gapen me lichaam is moe.
Twijfel twijfel twijfel, wanneer doe ik het goed?
Nog een keer gapen nog niet kunnen slapen proberen je te vergeten en je los te laten.
Ik zou het niet weten hoe te communiceren want ik mag alleen piekeren en het verlangen maar ik mag er niet over praten.