en elke wonde geheeld
tussen ochtendzoen en avondgeur
heb ik jouw beeld steeds voor ogen
het schenkt mij in elke ademteug vreugd´
minutieus volg ik de contouren van je gezicht
dat ik in zacht sterrenlicht zielsnabij streel
luister de klank van je woorden die mij liefdevol raken
alsof er geen gisteren bestaat, geen morgen
geen vertes en ook geen wachten
in jouw blik uit helder bruin en tere breekbaarheid
vind ik mijn thuis alsof alle tijden van tranen
in een enkel moment geweend zijn
en elke wonde geheeld
sunset 23-01-2019