Thema koud
Er zijn verschillende seizoenen,
de ene is warm,
De andere koud,
het is maar waarvan je houdt.
De kou zal verdwijnen,
als men warmte vanuit het hart geeft.
Liefde voor alle mensen,
die met elkander leeft.
Niet meer alleen,
maar met elkaar.
Dan zal de kou verdwijnen,
zal er meer liefde voor elkander op deze wereld verschijnen.