VERLOREN LIEF
Het schilderij is veranderd
de hoofdpersoon op het doek
lijkt de werkelijkheid steeds
meer te ontvluchten, te vervliegen
De kleuren vervagen en haar blik
staat op loslaten en terugkeren
mij steeds meer weg te kijken
van voor het gemis begon