Meisjesnamen in 1906
Zes prinsesjes op een rij
op een foto van lang geleden
inmiddels allemaal overleden
voor mij gaan zij nooit voorbij
De zwart-wit beelden van top
tot teen maken mij weer blij
hoor hun stemmen in galop
zo lang ik leef horen zij bij mij
Maria Adelleid, Charlotte, Hilda
Antonia, Elisabeth en Sophia