Klein meisje van me wat ben je mooi
drie jaar oud en bijna 3 jaar bij mij
jou leven is niet over rozen gegaan
Ziekte heeft jou in zijn greep gehad
net nu je eindelijk weer de oude werd
moest je weer je pubergedrag vertonen
en deed je iets wat je niet mocht
Eten van de straat had ik je afgeleerd
omdat je nooit weet wat het is en wat het doet
maar jij ondeugende meid deed het toch
De nacht weet jij niet lekker en was onrustig
beneden aangekomen braakte je alles uit
ik kon niet identificeren wat die stukjes waren
maar het stonk heel erg naar bedorven melk
De hele nacht was je aan het spoken
je vond je rust niet en keek mij aan
eindelijk tegen de ochtend viel je in slaap
Geluisterd naar mijn gevoel
toch de dierenarts maar gebeld
en ja de stukjes mee genomen
men wat schrok ik me kapot Spons was het
Gelukkig was het niet gebakken maar toch
je bent ziek en voelt je niet lekker
zelfs bloed in de ontlasting hup naar de DA
Ook dat was niet goed en je had verhoging
och meis wat een ellende is het toch
ik wakend slapen want ik ben bang
kan je nog lang niet missen hoor
De persoon die dit heeft neergelegd
jij wil mij niet tegen komen hoor
want ik zal je langzaam laten lijden
Ben boos verdrietig en bang
mijn meisje is ziek en heeft pijn
hoe ziek is jou geest dat je dit doet
jij hoort hier op de wereld niet thuis
Weet als ik je vind
je voor altijd zal herinneren
wie ik ben
Kom niet aan mijn honden kinderen
want dan verander ik van een kitten in een Tijger