Als het leven een cadeau was had ik liever de strik eromheen gelaten. Het voor de deur laten staan, misschien een dansje er omheen gedaan, maar openen o nee! Ik wil niet zeggen dat ik negatief ben, dat ik overal voor wegren. Aartslui, apathisch, geen durfal...ik ben gewoon geen positivo, that's all. Een rasoptimist ligt vroeger of later ook doodgewoon in zijn kist. Pech gehad, geluksvogel of koekoeksjong...ik blijf toch ook wel positief hoor, mien jong.