Haar mond half open, vochtig
elk woord, iedere gedachte verdwijnt
zot en van teugels los als een ballon
losgelaten met aan het touwtje
een adres opdat de kans bestaat
nog eens naar het begin terug te gaan
waaraan een prijs verbonden is
een kans op een enkele reis naar Mars
mits de conditie het toelaat