Met mijn rug gekeerd naar gisteren,
Sta ik even stil om vandaag in alle rust deze nieuwe dag in te kijken...
Probeer ik de stilte antwoord te laten geven op mijn, vaak onbeantwoorde, vragen....
Gaat deze dag mij vandaag weer met nieuwe bijzondere impulsen verrijken?....
Ik ga ervoor en zet deze dag mijn beste beentje voor;
ga ik mijn glimlach met veel plezier weer dragen...
Met mijn ontblote rug naar het verleden,
Wandel ik genietend door 't heden...
Soms onzeker, soms met pijn,
Maar elke dag weer vol vertrouwen omdat het toch opnieuw een dag is waar ik bij mag zijn...
Op mijn naakte huid voel ik de tintelingen van de haartjes die trillen doordat de tocht ze doet ontwaken.
Met blote voeten wandel ik nu naar boven, de badkamer in...
Laat warm water uit de douchekop stromen, en mij daar de laatste sporen van de nacht beroven...
Wens jullie een fijne ZINdag toe!
Laat je verrassen en maak er iets moois van.
❤️