mijn licht flakkert bestendig
en leven doe ik in de wind
strek mij stil naar hem uit
met alles wat nog in mij is
heb hem soms in mijn rug
en draai me naar hem om
denk nooit aan tijd
die altijd met mij is
in schemerlicht van maan
waai ik mij stil om haar heen
tracht niet te vallen, voel
hoe jij mijn verte bent
dan vlieg ik, ook vandaag
zelfs waar het windstil is
en heb mij nooit belogen
wanneer ik tijden keer
om mij terug te vinden
in jou, of nimmermeer
sunset 08-02-2019