Uren kan ik schrijven over dit soort dingen maar nooit kan ik er uit persen wat er echt toe deed
De problemen van nu bestaan uit oud leed
En daar vind ik mijn sleutel dat mij naar iets beter leidt
De toekomst als grim en grauw als ik het zie, durf ik niet te veranderen tot mijn grootste verdriet
Uiteindelijk heb ik altijd te maken met hetzelfde lied.
Voor mensen zoals mij zegt iedereen hetzelfde,
Therapie dat is het enige wat kan helpen
Laat mij dan maar liever on voorkomen verwelken
De lage begrafenis opkomst is niet iets wat ik nog zou merken
Het doel van het leven is er toch niet
Kies gewoon iets leuks tussen al het verdriet.