Ik heb nooit de aandrang tot het vieren van Valentijn-
Maar zou mijn liefde dit jaar mijn valentijn- willen zijn?
Wat zou dat toch bijzonder zijn en voelen
Ik heb liefde mijn levenslange bestaan, laten bekoelen
Ik ben niet helemaal oké,
Er zit iets in mijn hoofd wat zegt: 'zeg maar tegen iedereen altijd nee.'
Want ik heb het zo zwaar
Maar ik wil je als valentijn, gewoon, één keer, al is het maar dit jaar.
Ik voel de kou van de winter om me heen,
Net zo steen koud als mijn gewone hart van steen
Ik heb nooit wat te maken gehad met gevoelens en iemand liefhebben
Misschien kan het dit keer eindelijk wel zonder mezelf te kwellen
Lieve meneer met het zwarte haar en de wijnvlek uit Leiden-
Ik wist nooit dat ik jouw als volwassen vrouw wil verleiden
Wil je mijn valentijn voor dit jaar gewoon schaamteloos zijn?
Anders maak ik voor Superman wel koekjes bedekt met marsepein