Zo maar een dag?
Nee, dat zal het nooit zijn
Nimmer gewoon
Immer fijn
Zo maar een dag?
Een dag zoals vandaag
Is dat je vieren mag
Met zoveel levens jaren
Zo maar een dag?
Zoals een schipper
Danst over het water
Wat een bijzonder moment
Zo maar een dag?
Van kinderen
Ze zullen het samen vieren
Jou kinderen van de liefde.
Gefeliciteerd.