Karakter
Bomma, grootmoedigheid, grootmoedigheid, prachtig beeld van karakter
weerspiegeling van felle liefde, voor trots en familie als geen ander
Felle liefde, een voorbeeld van bomma zijn, zonder schroom,
Een bomma zoals zij zijn moet, liefde gevend en ontvangend, een famille droom
ls beeld van liefde en trots, zoals het zijn moet,
sprookje van liefde en grootouderschap, on erfbaar wereldgoed
Grootouder geweest, grootmoeder van m’n leven,
eeuwige liefde en respect voor je man, je liefde voor het leven
een spiegel van klasse, een gedachte zonder eind,
een sterkte van karakter, jarenlang gevochten, elke twijfel ondermijnd
zoals dagen als een vrijdag, met onbetwistbaar schoon belang,
de liefde en gezellig dineren, zoals ieder kleinkind ik blijvend verlang
trots en geloof is ons als familie, prachtig levenslang erfgoed,
zoals gij feesten kon, met liefde en koester, dierbaren vieren zoals het moet
een huis te klein voor alle liefde, toch gevuld van puur genot,
eten, reizen petanquen, of spellen, genieten ws je lot
van november tot september, dag na dag zelfs tachtig jaar,
feesten we samen onlangs je verjaardag, na strijden stonden we klaar
want vechten kon je als geen ander, gesteund door partner, 60 jaren lang,
geliefd door onze benji, leven in huis, genoot je van het spel der liefde, zonder twijfel zonder bang
als kleinkind hunkerend verlangen, glimlachend en benijd
moesten we je berichten om je liefde te voelen, je was mee met de tijd
want zonder spijt of zonder liegen,
was het een statement om te zegge, de vogel is gaan vliegen
maar lieve bomma, lieve koningin der familie
ook al vlieg je nu richting hemel en sterren toe,
weet dat ik je samen met de familie
vol trots en pure liefde, als kleinkind heel graag zie