Kracht van sterkte en hoop
jaren lang verborgen met emoties in de knoop
Genietend van de vrijheid besloten in de angst
Voor wat komen zal tegenhouden wordt
Plannen. In de tijd zal ik alleen blijven vechten
Voor het geen mij moralen hooghouden
Niets vermoedend dat een nieuw beginnen ze plots beginnen
Want zoals gedicht is jaar een nieuw verhaal
Alleen of besloten dans jongen dans
Durf te zingen en te lachen want zonder genieten heeft geen enkel zin toch zin
Dus duw die vragen maar weg maar om arm ze ook
En durf uiten door dans en lach
Ter groeien en jezelf zijn
Dat is de reden dat jij jij mag zijn
Want zoals bij ieder gedicht komt het ook gewoon
En groeit het verhaal een bemind of gevraagd door een ander
Dus zing lach ween en dans en schrijf
En kleur je leven met gedichten om het even
Met krassen op papier of letters verschijnen
Want jouw woorden zullen herinnering zijn