hoeveel liter water zit er in de zee
om eerlijk te zijn heb ik geen idee
hoeveel stappen is het tot aan de maan en weer
misschien zoveel als de liefde waarmee ik je apprecieer
het is niet de kwantiteit maar de kwaliteit
en jouw liefde wil ik nooit meer kwijt