Jou heb ik leren kennen,
op een eigenaardige manier.
Je werd me voorgesteld
door vrienden van me.
Onze eerste keer
voelde raar aan.
Maar naar mate ik
je beter leerde kennen.
Werd ik verslaafd aan je.
Nu jaren later
heb ik de dag vervloekt
dat ik je leerde kennen.
Waarschijnlijk tot mijn dood
zal je mijn levensgezel zijn
en de oorzaak van dat akelige leven.
STOMME TABAK