juist op dat moment proefde het als lente...
Leven ingeknoopt als groen
Nog net te jong om uit te bloeien
Warmte dat wangen streelt
Alsof je het vergeten kon…
Lente
Hoe bitter kan je smaken
Wanneer de bloesem niet ontpopt
Terwijl jij haar draagt in handen
Leeg
Met lege handen liep ze weg
Rende weg, van smakeloze lente
In kleur vervaagd pastel
Dat lacht in al haar tonen
Kijk
Juist op dat moment,
Naar de ingeblikte lente
Wanneer ze lacht
met smaak naar meer