Stapelen.
De kade aan
de overzij
vol met containers, vierhoog gelaagd
inhoud onbekend
voor diverse havens
bij drugdealers enorm behaagd.
Het is een must zoveel
mogelijk te stapelen
je ziet het in de woningbouw
grond wordt te
schaars hier op de aarde
benodigde hoeveelheid in de knauw.
Economie is uit
op meer en winsten
arbeiders stapelen voor hun bestaan
gaten vallen door
stress en spanning
het stapelen is mis gegaan.
Container schepen
steeds maar groter
hoog opgestapeld, ruwe zee
niet goed bevestigd
dus onhoudbaar
de kustlanden zitten er mee.
De natuur is er mooi
mee opgestapeld
’t milieu vraagt aanpak zonder meer
wij leven tussen
stapels rommel
verlangen naar andere sfeer.
th