Soms lig ik in mijn bed te piekeren door verdriet
Soms lig ik in mijn bed te wenen tot het giet
Soms lig ik in mijn bed door slapeloze nachten
Soms lig ik in mijn bed met nare gedachten
Soms wil ik dat iemand mij een complimentje geeft
Soms wil ik een persoon zijn die liefde om zich heeft
Soms wil ik gewoon mezelf kunnen zijn
Soms wil ik een dag die niet heerst door te pijn
Soms kan ik geloven in het goede
Soms kan ik mijn woede behoede
Soms kan ik een dag zonder schijn
Soms kan ik ook is gelukkig zijn