De immoraliteit van een mens
verborgen in mooie woorden
Afleidend van weerzinwekkende daden
die een jong leven verstoorden
Gedwongen handelen,
een lijf vol afschuw en pijn
Zwijgen opgelegd, gewetenloos zijn
Verstopt onder lagen verdriet
Angstig en vol schaamte
Zwaarwegend geheim verdraagt het daglicht niet
Verdrongen lange jaren,
liet nooit een traan
Verspert nu de weg, mag helen gaan
Gevoelens doorleven,details op het netvlies geprint
Ruimte creërend,verwerkend wat onmogelijk is voor een onschuldig kind
Ooit gaat deze deur naar het verleden dicht
Tijd van stilstaan...maar ook van groei naar licht