Mijn liefde vind steun in de vervoering van jou hart
Mijn hart vind steun in de bezieling van jou liefde
Golven van emoties badend in passie
Die mijn lichaam doet begeren naar jou aanraking
De taal zonder woorden
De bekoring verwoord
Een nood van het leven
Het leven ontbloot
Lippen en handen verenigd verzameld
Doorheen de aftellende tijd in een zucht verzadigd