mijn gevoelens fladderen in het rond
een explosie een aangestoken lont
meervoudig geevolueerd
en door jouw gewaardeerd
begrepen in een emotionele taal
begrepen vanuit mijn hart en buikgevoel
waar ik mijn liefde vandaan haal
een kans die ik heb gegrepen
een taal die ik heb begrepen
de liefde die ik met jou deed
de liefde die zich overtreedt
voor die ene keer toen je recht in mijn ogen keek
die ene keer toen je mij niet met een ander vergeleek
ik voelde mij speciaal
door jou emotionele taal