Je weet dat ik van je hou,
Onze ruzies liggen niet aan jou,
Jij bent mijn spiegelbeeld,
Ookal zijn onze meningen vaak verdeeld,
Over een tijdje gaat het vast beter,
Nu gaat het soms voor geen meter,
Soms gaat het ook goed,
Zolang het maar niet moet,
Vriendschap voor het leven,
Dat is wat je wil geven,
En nu voor jou een kusje,
Want jij bent mijn kleine zusje.