Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Er is niets nieuws onder de zon
Ooit zijn wij ook
Een ver verleden
Wat toekomst is
Is dan het heden
Zullen ze opgelucht zijn
Of gevuld met weemoed
Angst of bitterzoet
Terug kijken naar deze tijd
Waarin wij leven
En elke dag streven
Om beter te zijn
Dan gisteren was
Het is een wens
Maar wij zijn mens
En er is niets nieuws
onder de zon
Reacties op dit gedicht
Djinni vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Werner S
:
Donderdag, februari 28, 2019 18:46
leuk neergezet
teun hoek
:
Donderdag, februari 28, 2019 18:32
tevreden met het heden de toekomst in th
Over dit gedicht
Auteur:
Djinni
Gecontroleerd door:
de redactie
Gepubliceerd op:
28 februari 2019
Thema's:
[Leven]
[Toekomst]