Een perfect stel overtroeft mijn spel
Mijn daad is een soort algemeen verraad
Door een klacht van een hoger berraad
Gespeelt in een uitvergroot toneelstuk
Woede in een kleine onderdruk
Een gestolen onderdeel
met een alter ego gespeel
van een groot voorgelegd geluk
Verdeelt in mijn overgrote weelde
Een inspiratie een plant die mijn talent teelde
Gezocht in mijn grote aantocht
Ondergedoken in mijn hart
Dat zwaar heeft geleden
en in twee is gebroken
Cynisme heeft mij mijn deuren geopend
kracht gespannen mijn slopend zweet
onder vurig rood kleurige vlammen gekreet
brandplekken en overgehouden schrammen
van onthoudend leed
het spel heeft de regels belogen
doorheen al mijn tijden gevlogen
het blind kijken door en in mijn ogen
mijn tucht geworpen in mijn schoot
doel beeindigt in donkere ogen…dood