als de koude mij dwars doorheen schaatst
dan eindigt het hier en kom ik als laatst
maar als jou warmte door mijn hart vloeid
druppen mijn tranen als bloed
tel ik mijn hartslagen
want elke slag is een seconde
van volgordende dagen
dat ik naar jouw liefde wil vragen
gedurende hartslagen in tussentijd
ben ik even naar jouw onderweg
een hart dat het volgende beeld
van jouw in mijn hoofd klaarlegt
en 1volledige droom die met liefde is gerijmt
want zij is degene die in mijn hart is gelijmt
een hart dat roept naar deze harmonie
het hoofd dat jouw beeld bespeelt in geografie
een algoritme helemaal virtueel uitgetekent
mijn hart dat zich volledig op u heeft berekend
met alle details uitgeprint in mijn labyrint
mijn liefde heeft je uitvergroot
mijn ogen hebben je uitgeloot