Magical Mystery
Midden in een Bos lag een veld met het
frisse groene gras dat nog niet gemaaid was.
Na een heerlijke wandeling vleide ik me neer
koren en pinksterbloemen wiegden heen en weer.
In de verte kwam een vlaag mistige nevel op me af
en verbaasde me wat ik dacht dat ik erin zag.
Je keek me aan en begon te glimlachen
niet schrikken ik ben in je gedachten.
De kus die je me gaf op mijn voorhoofd,
heeft mij op dat moment even verdoofd.
Had ik nu geslapen en gedroomd
Magical Mystery
had me even een boodschap getoond.
Diny.