het vierkantig klein pikseltje met penseel
glansent en versiert als een juweel
kromgetrokken en uitgeschenen
door spiegels die in stukken zijn verdwenen
van een orgineel bordeel
hangt zich uit het venster van een bedenker
op een golflengte lijnig gespannen
getroffen en uit de figuur gebannen
in stukjes op de grond met het piksel
het stof eruit verdwenen
opgestoft in een stiksel
vervuild van zijn val
schenkt die zijn deur open
wandel je langs de stukjes door
in zijn pikselhal voor de handel