In de sneeuw voel ik me gelukkig als in een hele eeuw
Winters worden wisselvalliger en ga naar buiten, steeds angstvalliger
Vorst wekenlang maakt mij niet bang, maar dit duurt meer lang
Dik ijs is wijs, dooi lijkt mooi maar is vaak maar een prooi
Sneeuw, ga niet smelten, want je zet zo mijn angst op stelten!
Zonneschijn, je bent zo fijn bij vorst, maar bij dooi doe je me pijn!
Bibber beetje van kou, maar ook van de reactie: 'Zorgen? Kom nou!'.
Klimaatverandering is te laat en raakt ooit menig geweten in de spagaat
Dit draait om angst voor global warming, dat dagelijks oplaait
Maar is heet worden voor mij alleen maar leed?
Nee, ik verlang dagelijks naar wat hitte met sexy Brigitte!
En steel centen uit de parkeermeter voor een bloedheet metalconcert van Kreator!
Mijn hart smelt als een oververhit familielid mij huilend belt!
De eeuwige warmte van mijn ouders is als de ozonlaag, altijd lekker warm, nooit heet met leed...