Mystery Winterse Lentedag
Midden in de winter loopt ineens de temperatuur omhoog.
De nacht geeft ons nog de vrieskou, de morgen de nevelige mist.
Het avond kleurt de lucht rood, morgen weer een mooie dag beloofd.
Dromen ontwaken in onze hoofden, met mooie beelden van al het schoons.
Tevreden wuiven de bomen heen en weer,net als de bloemen en de bijtjes.
Doet iedereen zijn best,kijk om je heen en open je ogen, men kan ervan genieten.
Als men het ook wil, zien dat is de natuur, zo Mysterieus en Puur.
Diny