ik kom bij je dichter
mijn hoofd is door jouw wat lichter
ik bruis van de tintelingen
mijn hart dat door je heen wil verdrinken
een hand dat je wil verlangen
mijn emoties voor jouw dat op 1staat
in de toplijst van de liefdesrangen
mijn schouders dat onder je handen wil hangen
jouw lieve kusjes die ik wil opvangen
wil mij met jouw vergezellen
ik wil alleen jouw nog opbellen
geen twijfels die mij in de weg staan
ik wil je op handen dragen
en verder met je gaan
geef mij een paar van je vrije dagen
om te laten zien dat je op mij kan vertrouwen
zodat ik de kans krijg
om nog meer van je te houden
Ik reis met je mee in alle galaxy’s
Ook al is het daar zo koud en ik mijn hartje bevries
Samen met jouw warmte is het zo aangenaam
Want mijn hart draagt jouw naam
Samen reizen we om elkaars harten door
Maken we ons verstaanbaar
En leren we van elkaars woord
Verbinden we ons in elkanders DNA
Waar ik nu aan denk is…
Waar wacht je nu op
Ik wacht op een ja
Ik stel deze vraag niet zomaar als protocol
Maar mijn hersenen draaien door jou helemaal dol
Ik leef alleen maar om te houden van jou
Nu ik weet dat je ook van mij houd
Ik die de kamer rond zweef
Ik die alleen voor jou leef
Wil ik jouw dit liefdeswoord omroepen
Gelijk vliegen mijn vlinders uit in groepen
En als liefdestroepen
Het gevoel kent geen einde
Het gevoel wil alleen maar groeien
En in jouw bloed vloeien
Met een vreugde en een geneugde
Ik voel mij bij jouw beleeft en herleeft
Al mijn liefde is natuurlijk getutoyeerd