je hebt mij met het allermooiste gedemonstreerd
een engel uit de hemel op aarde gecreeerd
zo perfect en geavanceerd
zo direct en heel correct
ik denk aan uw engelenstem
ook al kies je niet voor mij
en wel voor hem
ik zal je altijd bij mij dragen
want een betere vrouw kan ik mij niet vragen
er bestaat geen hogere prijs
op een vrouwenhart dat ik naar jouw verwijs
je bent mijn enige bestemming
en ook mijn enige ontwenning
al wat ik wil weten
wie heeft er nu in wiens hart gebeten?
Als je naar beneden wil komen
Kom dan vanuit die hemel in mijn hart wonen
Sluit je aan bij het aardse hart
Dat voor je klaarstaat
En misschien wel bij je past
Het mens willen zijn
hou mij stevig vast
met je hemelse blik
waar mijn adem in verstikt
straal met je ogen
leg je armen in die van mij
verwarm mijn hart dat van jouw wil zijn
streel in mijn haren
want mijn haren willen in je hand bewaren
vastgevlegd in die van jouw
gebonden in liefde van trouw
omdat ik van je hou