Het word steeds warmer buiten
dagen worden langer
nachten worden korter
Ik hoor de vogels fluiten
Bloemen in de tuin beginnen te bloeien.
Bomen beginnen te botten.
De natuur gaat zich ontluiken
Ja de zomer is eindelijk daar...
Bijen vliegen van bloem naar bloem
Vlinders beginnen te fladderen.
Een vogel geeft haar piepende hongerige jongen eten
De zon begint helder te stralen
haar stralen geven me warmte door de ramen.
weg regen en kou
weg wind en storm.
Zittend op een bank
aanschouw ik het dartelen van de jonge dieren in de weide.
Zie ik de kinderen buiten spelen.
In de verte hoor ik een klokje luiden.
De avond eindigt en het word stilaan nacht
Een prachtig licht van de laatste zonnestralen
terwijl de zon verdwijnt achter de horizon
Sterren aan de hemel stralend in al hun pracht
Dit was echt een zomerdag waar ik zo van hou
Leve de zomer