Nog nooit had een vloek zoveel waarde
Daarmee kwam jij op deze aarde
Mooi, slank en ook nog slim
Ja, dat is ze, mijn dochter Kim
Welbespraakt, met temperament
Doch een klein, lief hartje, voor wie haar kent
Achttien jaar nu, een stralende lach
Gefeliciteerd schat, met je verjaardag
Ik mocht jou al mijn liefde gegeven
En wens jou het mooiste uit dit leven
Dit symbool, 18 jaar gedragen
Je weet wel wat ik daarvan vind
Pure liefde, zal nooit vervagen
Verbintenis tussen moeder en kind
Deze is voor jou mijn schat
Al mijn emoties erin verweven
Draag hem met trots en vergeet nooit dat.
Ik jou het allerbeste uit dit leven wil geven!