een rode zonnestier
giet zich uit
in het blauw
van het vuur
gevangen in klauwen
van monsters
groeien tedere bloemen
hun bloedlijn tot zier
en ik pel jouw
je huid af
wil jouw diepste zijn
daaronder zien
van kop tot teen
van binnen naar buiten
kleed ik je uit
tot wij beiden
volledig naakt
en totaal schuldloos
tegenover elkaar staan
want jij bent
wat ik wil
ik, de vanger
in deze storm
der getijden
en wanneer de vloed komt
zullen wij elkaar
nimmer verraden
- want dít water
kan niemand drinken
samen gaan wij terug
naar de sterren
laten onze huid
voor altijd achter
want wij zijn
voor eeuwig
elkaar vertrouwd
sunset 11-03-2019