Zacht bijtend in jouw zoetig hartje
ver grijpend om het met jouw te sharen
Kun je je hartje naar mij terug mailen?
Alleen met jouw hartje mijn lief schatje
Berg je zoetig hartje in een koekjesdoos
Open het alleen bij die ene
die voor jouw zoet koekje koos
Dus open het alleen als je bij mij bent
En als ik naar jou toe ren
Stuur je liefde op met een zoetige envelop
Want Ik ben toch die ware jacob
die van jou heeft gesnoept
Ik hoor dat jouw hartje de mijne roept
Mijn bloed dat vurig brand
Ik vraag je hier en nu je trouwe hand
Maar weet goed dat ik niet van u profiteer
Want ik ben je gentlemen jouw enige heer
je lieve zoete beer (Werner)
die het bij jouw weer opnieuw probeert