Als ik je nu alleen maar kan ruiken
En nog niet kon zien….
Dan ben je nu alvast mijn lichaamsgeur
En in de toekomst…
Mijn oogappel
Een oceaan van waters
Betekent 1 druppel verdriet
langs 1 oog
Als je denkt dat mijn hart niet meer voor je klopt
Heb dan geen angst
Het is gewoon te snel aan het kloppen
Zie je in je omgeving verliefde mensen naar je staren?
Dan ben ik zeker degene die door hun ogen
Naar jou kijkt
Als ik je terug zal tegenkomen?
Is mijn eerste kijk…je ogen
Daarna zie je mij smelten
In je hart
Als je mij zoekt
Kijk dan in je hoofd
Je kijkt tegelijkertijd door het mijne
Als ik de liefde van je leven ben
En je kijkt in die mooie spiegel van jouw
Dan pas hou je van wat je ziet
Als mijn hart van steen zou zijn?
maak je je dan geen zorgen
Je kan je naam er terug in graveren
Als mijn hart zou sterven
Ben ik eindelijk helemaal van jouw
Want jij bent toch die ene ster?
Aan mijn gebroken hart
Is er geen begin aan om het te doen lijmen
Want de stukjes die ik mis
Plakken nog aan haar zijde
ik heb eindelijk datgeen gevonden
wat ik niet heb moeten kopen
het is een hart dat met jouw liefde
zit rond te lopen
Je bent mijn gedachten
Mijn emoties Mijn houvast
Mijn hoop Mijn gemis
Je bent Het leven dat bij mij past
Je bent van hoge klasse
een grote invloed van kennis
Een grote betekenis
Je bezit mijn hart
Dat nu helemaal bezet is om jou
Gelukkig maar
Omdat je de enige nu bent
Waar ik van hou