Jan – yke pak in, pak op
Jij had een kale kop
Jij zaaide er wat grasjes op
Wat plantjes en wat haver
Wat berken en een dennenboom
En ook een beedje klaver.
En door de regen en de mest
Deed het gewas het opperbest
Het groeide
En groeide
En groeide
En zo heb jij die reusgroene haar
In alle maanden van het jaar.
En raakt het soms wat door elkaar
Dan vindt jij dat geen bezwaar
Dan ga jij even naar het park
En kam jij daar wat met de hark.