Ik kijk door mijn venster in een bizarre kijk
Getroffen in mijn orde door het gezeik
De tijd tikt door met dubbele sprongen
Ik heb mijn tijd verdubbeld
en voorbij mijn rekening gewrongen
ik heb mij voorgedwongen
zonder dat gestrubbel
Van hier tot het einde zitten razen
Dubbel venster dik versterkt met glazen
Mijn huid is een olifanten vel
De vooruitgang gaat dan ook zeer snel
Ik heb wel goed georganiseerde papperassen
Versoepeld door meerdere identiteits passen
Even veranderen van een ander masker
Met een kaskerkrediet gekradeert
Mijn decreet die het ontneemt
Beveiligd en bemachtend In achtend onderneemd
Ik heb mij overdreven geacclimatiseerd
Af en toe de Centen onder nul geconsumeert
Het geld op de markt
staat wel goed gestockeerd