Prinses met de gouden halo
Geboren op 2 april 1545 in kasteel Fontainebleau onder de vlag van Fleur de Lys
De grote oogappel van haar vader en door iedereen zo geliefd
Groeide op in het kasteel met Mary Stuart van Schotland
En had als bevlogen kind met haar kleine moeder een moeizame band
Ze was wild, hield van de natuur en paardrijden, had humor en een uitgesproken mening
En wilde trouwen met Carlos, haar leeftijdgenoot, een spiegelbeeld van haar eigen verschijning
Koning Filip II van Spanje had net zijn vrouw Queen Mary I van Engeland verloren
En Don Carlos, de jonge prins, was psychologisch te kwetsbaar om een vrouw te kunnen bekoren
Door politiek en gearrangeerd door Lamoraal van Egmont trouwde Elisabeth met Filip de tweede
Op donderdag 22 juni 1559 met de handschoen, vele edelen getuigden de huwelijksrede
Het feest werd verstoord door een grote pijl in het oog op die vrijdag 30 juni 1559
Die dag in juni waren de zwarte zielen het bruiloftsfeest afgunstig
Ze schonk de Spaanse koning kinderen een tweeling meisje zo geliefd maar niet in leven
maar daarna kwamen Isabella en Catharina die het koninklijk geluk vorm deed geven
Tijdens de geboorte van haar geliefde vijfde in Aranjuez palacio
eindigde op zondag 3 oktober 1568 het leven van de prinses met de gouden halo
Maar het leven van de zielen is zo voorspelbaar en zo
werd ze weder geboren en was heel geliefd in het prachtige Heiloo
Trouwde haar grote liefde uit lang vervlogen tijden
En kregen samen de geliefde tweeling en de adem van leven, de geliefde vijfde
Ze vroeg zich ernstig af wat haar toch naar Egmond had gebracht
Haar dappere hondje Yoena leidde haar honderden keren rond de slotgracht
Lamoraal zo duidelijk in beeld maar toch niet gezien, keer op keer
Aquarius lyric door Gary Fane zo bezongen “the signs are always clear”
Van de dierenriem met 4x een drie-eenheid wordt veel verandering verwacht
Door de grootste avatar van het vissentijdperk zo zorgvuldig in stelling gebracht
Stap voor stap zorgvuldig en met veel detail in de zielenwereld bedacht
Wordt hier en nu en in dit jaar in Egmond bijeen gebracht
2019 wordt het jaar van zichtbare verandering en start met alle gezamenlijke kracht
Als grote zielen in Overslot voor de komende veranderingen worden opgewacht
Zo geliefd en bezongen vanuit het prachtigste blauw door hemelse zielen
De samenkomst is een initiatie, het begin dat met liefde de zielen over de aarde gaan regeren
De mensen bevrijdt van de grote leugens die hen tot slaaf maken
En de vrijheid doorgeven aan vele generaties aan nazaten
De blauwste kleur van Valois zal je altijd omgeven
En de lelie diep in je hart zal voor iedereen een voorbeeld zijn in het leven