Bang voor liefde?
Liefde voor een leven lang
is een gods gegeven geschenk
Wees voor die liefde niet bang
want je weet hoe ik hierover denk
Mijn leven is geen goed leven
Maar betere tijden komen eraan
Betere tijden die ik jou wil geven
Ik weet je bent hierdoor aangedaan
Schrik niet mijn lieve schat
Mijn liefde is echt niet zwaar
Onze levenslijn belopen samen een mooi pad
We zijn geschapen voor elkaar
Liefde hoeft niet zwaar te zijn
Het kan zo los zijn als je wilt
Je kan het zien als een zachte wijn
rood of wit, en dan heel lekker mild
Zie de liefde niet als een zware last
Daar is het niet voor ontstaan
Zie het alsjeblieft niet als een ballast
Liefde is als het hart, dat moet je niet zijn ontgaan.