VERSCHIL VAN INZICHT
Uitgaan van het lachwekkende
handen tegen de muur
trillingen voelen en weten
een aardbeving en windstoten
Liefst in bed terug onder de dons
de koude buitensluiten, die niet
van buiten maar van binnen komt
toch rustig blijven ademhalen