Een potje
Daar groeien mooie
Bloemen in
Een potje
Met aarde en water
Het laat ze groeien
Een potje
Heeft een voordeel
Het kan zich enkel verspreiden
In het potje
Een deksel op
Het potje
Zo zeggen ze het
Stel je voor
Dat, dat potje
Kon liegen
Alsof het wel verspreid
Dan heeft de bloem
Een verkeerd
Zaadje geplant
Stel je voor
Dat branden in de hel
Op deze aarde gebeurd
En het bloemetje treurt
Met verkeerde info
Heb je een beeld
Door jou ontstaat
er dan leed
Stel je voor dat
Alles wat je weet
En ziet over mij
Zorgt voor geen rij
Stel je voor
Dat, dat bloemetje
Niet buiten gezet
Wil worden
Maar in een droom
Wereld dat
Bestaat tussen
Jou en mij