jouw zijn neemt weer bezit van mij
herinneringen nooit verdreven
een ademteug bevrijdt hen steeds
van elk eventueel vergeten
laat alles stralen in zijn oude glans
skelet van gisteren omarmt mijn hart
en houdt het teder vast
nooit heb jij mij ooit vrijgegeven
scharnieren knarsen, volières openen
en laten wolken vlinders vliegen
vaal straalt de volle maan door 't zwart
van de voorbije nachten
verjaagt verlangen met liefdeskracht
al hangt jouw zwoele geur nog altijd
tussen dromenweefsels en het kussen
en onze lijven drijven zacht
in 't zweet van lust-beleven
sunset 24-03-2019