Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
winter is nu echt voorbij
winter is nu echt voorbij
goddelijker worden deze dagen
nu 't leven weer gewekt
ziet blij mijn ziel
het lover aan de bomen
elk blad dat zich naar hemel strekt
de warmte die zich meldt
als zon weer hoger staat
vermeert het zingen van de vogels
en meisjes trekken
luchtiger kleren aan
vanuit mijn raam
bekijk ik 't wandelen van de tijd
nu 't daglicht langer blijft
de winter echt heeft afgedaan
sunset 26-03-2019
Reacties op dit gedicht
sunset vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
sunset
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
26 maart 2019
Thema's:
[Lente]
[Delen]
[Poezie]