Vlinders in de buik,
Teken van verliefdheid.
Naar gevoel in de maag,
Teken van ongerustheid.
Tranen in de ogen.
Teken van vreugde of verdriet.
Goed gevoel in je lichaam.
Teken van geruststelling.
Maar wat is dat onbekend gevoel
Als je gevoelloos bent voor alles?
Dan ben ģeen mens die kan leven.