een warboel een verdroch
koud koel gepakt en ver gezocht
driemaal persoonlijke dreigementen
geslagen in zijn schuilplaatsen
in mijn gebied de verscholen continenten
ik ga alleen door
dus hierbij kus mijn ….
met de groeten en mijn complimenten
mijn poppekes mijn speelgoed
mijn instrumenten
terreur in mijn straten
de nieuwe kempen
afgetuigd en in de ardennen dood achtergelaten
het afvuur wapen stond op dempen
door schulden bij de maffia
achtergelaten in waalse straten
gemarteld nog erger dan kadafi
verkoold met een gasbrander
door schulden aan de tegenstander
waar haalt men het recht
mensen staan nooit met het leven terecht
zoek een middenweg
neem niemand het recht van leven weg
in zijn ere van routs beboet
familie leden en vrienden in rouw
dit leven is beeindigt in een geweldadige show
maak allen een symbolische kring
tegen zinloos geweld
want elk geweld is zinloos
iedereen heeft een stem
een verhaal dat teld
mijn kring is als een hart gemaakt
dit geweld heeft mij diep geraakt