Ik druip verder weg in overdreven schakels
en struikel over met obstakels
bezeten door een gevoel van leegte
ik spreek mij aan zonder het besef van een eigenheid
ik spreek mij aan zonder een gevoel van gedrevenheid
met ook nog een hoop gebrek aan integerheid
de leegte die mij nu bezit
bezit mij in de meest slechte tijd
nu ik in een herstelplan zit
van grote specialisten
die het ongeveer kunnen inzien
en voor mij een uitkomst beslissen
waar het bij mij beter kan resulteren
mij een uitweg laten zien
van die ellendige struikel rit
ze zijn de beste in hun vakkennis
daar twijfel ik af en toe wel eens aan
de grote denkers de meest realisten
ze zullen wel ongeveer weten hoe het met mij nu is
en hoe het verder met mij moet gaan
ze zijn goed gediplomeerd
ze hebben gestudeerd en gepresteerd
en door mij worden ze daardoor gerespecteerd